Sök:
 

Kontakt:
Babettes böcker
Härkeshultsvägen 68
433 76  Jonsered
Tel: 0736-979567
mailadress: babettesbocker@gmail.com 

Organisationsnummer: 5407224624


Försändelse:
Vi skickar böckerna som vanligt brev med Post Nord. Frakten är f.n. 39:- och då kan du beställa upp till 5 böcker för det fraktpriset.

Leveranstid:
Leverantiden är normalt 3-4 dagar. Räkna med ytterligare en dag om du har beställt bok med bild. Vid jul får man räkna med lite längre leveranstid.
Vi försöker skicka alla böcker så att mottagarna får dem före det gåvodatum som står i beställningen. Om vi inte har möjlighet till det, hör vi av oss via mail. 

Reklamation och fel:

Om du påstår att det är fel som har åsamkats av Babettes böcker, skall du vända dig per e-mail eller skriftligt inom 20 dagar från mottagandet. Babettes böcker är inte ansvarig för fel som uppstått på grund av att du har lämnat felaktiga upplysningar om en bok. Detta gäller även tryckfel och stavfel i beställningen. Återbetalning till kunden sker inom 2 dagar från det att reklamationen har kommit in.


Faktura
Babettes böcker samarbetar med Klarna. Med Klarna Checkout kan du enkelt delbetala, betala med konto eller direkt via bank eller kort. Ingen fakturaavgift tillkommer.


Ångerrätt
Kunden har rätt till 14 dagars returrätt från det att varan mottagits.
Det finns undantag då ångerrätten inte gäller. De här undantagen måste säljaren informera dig om, både före och efter köpet. Några exempel på varor och tjänster som är undantagna från ångerrätten:

 Ett exempel på när ångerrätten inte gäller är om du har beställt en specialtillverkad vara efter dina önskemål. Men då ska du och säljaren ha kommit överens om det före köpet. I andra fall går det inte att förhandla bort ångerrätten.